Wijn voor elk Moment

Wijnen van restaurant kwaliteit bij u thuisbezorgd

Verzending en retournering

Verzending

Al onze producten worden bij je thuisbezorgd met DPD pakketdienst en een breukvrije verpakking. Zij zijn gespecialiseerd in het verzenden van wijnpakketten. Het is niet mogelijk pakketten bij ons af te halen.

Bezorging is mogelijk in heel Nederland en bestellingen worden binnen 2 à 3 dagen werkdagen thuisbezorgd. Wij leveren niet op postbusadressen.

Je bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd bij bestellingen boven de € 55,00 (inclusief BTW) aan wijn. Leveringen in Nederland berekenen we standaard €7,95 aan bezorgkosten ongeacht de grootte van de bestelling. Wij streven ernaar jouw bestelling in één keer en volledig uit te leveren. Mocht het zo zijn dat de door jou bestelde wijnen onverhoopt niet op voorraad zijn, wordt er contact opgenomen over de levertijd.

Service Desk

Heb je vragen, klachten of tips, neem dan contact op met onze klantenservice: info@wijnvoorelkmoment.nl.

Wijnvoorelkmoment streeft ernaar zoveel mogelijk topwijnen voor je te selectereren. Wij leveren onze wijnen niet aan supermarktketens als Jumbo, Albert Heijn, Plus of anderen. Onze wijnen zijn wel verkrijgbaar bij betere speciaalzaken en slijterij organisaties. Mocht je vragen hebben over het assortiment of aanvullingen missen dan horen wij dat graag via info@wijnvoorelkmoment.nl.


Retournering

Is je wijn niet naar wens? Bij wijnvoorelkmoment.nl is het mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren. Hiervoor kun je binnen 14 dagen na aflevering contact opnemen met onze klantenservice met behulp van het formulier op deze pagina. Je kunt kiezen voor een vervangende wijn of we storten het aankoopbedrag terug.

Na ontvangst van je bericht, nemen we contact met je op om samen een geschikte datum te vinden wanneer DPD de wijn bij jou thuis kan ophalen. Graag vernemen we dit minimaal 48 uur van te voren. We kunnen alleen een dag aangeven en niet het tijdstip van afhalen.

Aanvraag retourzending

Meld nu aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze bijzondere aanbiedingen, wijnreizen, wijnproeverijen en heerlijke receptideeën.

Met het invullen en versturen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring. Je kunt je elk moment weer afmelden.

Je aanmelding is gelukt! Om je e-mailadres te bevestigen, heb je zojuist een mail van ons ontvangen.