Duurzaam design

Tot voor kort was het not done. Een plastic glas op tafel of in een wegwerp servies serveren tijdens een feest.

Toch valt er wat voor te zeggen. Disposables of wel het wegwerpsegment heeft de laatste jaren sterk gesleuteld aan duurzaamheid. Zo zijn de glazen meerdere malen te gebruiken en is praktisch alles wat je tegenkomt ook biologisch afbreekbaar.

Ook de modellen van de glazen gaan met hun tijd mee en dat maakt dat de meest trendy verschijningen hierdoor op je feestje worden gebruikt. Van de meeste soorten kun je niet eens zien dat het plastic is. Zo maak je je tafel enorm aantrekkelijk en kun je op een relatief voordelige manier iedere keer een nieuwe “outfit” aan je tafel toedichten.

Durf jij het aan deze must haves?

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Op het gebied van design is duurzaamheid allang geen beperking meer. Deze initiatieven imponeren met een visie die klaar is voor de toekomst. Misschien toch eens leuk om je etentje of tafel in een andere sfeer aan te kleden. De nieuwste trends worden verwerkt in mooie stijlvolle plastic glazen. Durf jij het aan?

Meld nu aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze bijzondere aanbiedingen, wijnreizen, wijnproeverijen en heerlijke receptideeën.

Met het invullen en versturen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring. Je kunt je elk moment weer afmelden.

Je aanmelding is gelukt! Om je e-mailadres te bevestigen, heb je zojuist een mail van ons ontvangen.