Het is heerlijk snacken van deze ovenschotel met nacho’s, BBQ pulled chicken en groenten

Ingrediënten (voor 4 personen):
1 zak nacho chips naturel
2 kipfilets (300 gr)
50 gr geraspte kaas
1 paprika
2 eetlepels BBQ-saus
2 eetlepels ketchup
1 rode ui
1 klein blikje mais a 150 gr
250 gr champignons (in plakjes)
6 cherry tomaatjes

Bereiding
Verwarm de oven op 230 graden (met grill als dit mogelijk is). Breng een pan met water aan de kook en kook de kipfilets er in gaar in ca. 15 min. Hak ondertussen de ui en de paprika in stukjes. Fruit deze aan in een pan met een beetje olie. Voeg vervolgens de champignons toe en breng op smaak met een beetje peper en zout. Haal de kip uit de pan en trek uit elkaar met twee vorken zodat je pulled chicken hebt. Meng de BBQ saus en de ketchup door de kip. Verdeel de helft van de nacho’s over de bodem van een ovenschaal. Schep hier de gebakken groenten op. Laat de mais uitlekken en verdeel ongeveer de helft over de groenten. En vervolgens ook de pulled chicken.

Lekker met:
Domaine Ventenac Cuvée de Pierre

Meld nu aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze bijzondere aanbiedingen, wijnreizen, wijnproeverijen en heerlijke receptideeën.

Met het invullen en versturen van dit formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring. Je kunt je elk moment weer afmelden.

Je aanmelding is gelukt! Om je e-mailadres te bevestigen, heb je zojuist een mail van ons ontvangen.